DYKKING

Våre dykkerteam bistår deg med dine utfordringer under vannkanten!

Vi har identifisert behovet som finnes for totalleverandører i bransjer som eksempelvis oppdrettsnæringen, og har dermed utviklet vår tjenesteportefølje til å inneholde egne dykkerteam. Våre profesjonelle dykkere kan utføre inspeksjoner og andre relaterte oppdrag under vann. Vi stiller høye krav til sikkerhet for alle involverte, og våre dykkere er meget kompetente og erfarne.

Trenger du dykkere?

To dykkerteam med 15 erfarne dykkere

Kort responstid

Dykking innen fiskeoppdrett

EGNE DYKKERTEAM

Vår erfarne dykkeleder leder per dags dato 15 dykkere fordelt på to ulike team. Det at vi har to team gjør oss fleksible til å utføre forskjellige oppdrag på samme tid. Derav blir det også kortere responstid når behovet oppstår hos våre kunder. Vi står klare for å utføre både små og større prosjekter, både som enkeltoppdrag eller som en del av større oppdrag. Vi innehar fartøy med soveplasser og dykkercontainere, noe som gjør at vi er meget effektive når vi først er på plass.

DYKKING INNEN FISKEOPPDRETT

Å drive vedlikehold og service under vann på oppdrettsanlegg, er en meget viktig del av jobben til våre dykkere. Det er også meget gunstig å leie inn dykkere for å lokalisere eventuelle skader på merder og nøter. Slike inspeksjoner kan også gjøres ved hjelp av ROV.

Ønsker du å benytte deg av vår dykkertjeneste?

ROV - UNDERVANNSKAMERA

I tillegg til egne dykkere, har vi også flere ROV-er i vår portefølje. Med en ROV kan vi fjernstyre en «undervannsrobot» utstyrt med HD-kamera. Dette kan i flere tilfeller være et godt alternativ til dykking, spesielt når det kommer til inspeksjon av områder under vann som er for langt ned for dykkere å komme til. Les mer om ROV her.